CDA-HD – Darmowe Filmy i Seriale w HD Online

, , , ,

New Zealand

• Zgłoś problem

Dawno temu ogromne szczury z rozbitego statku nawiedziły Wyspę Czaszek, gwałcąc żyjące na niej małpy. Tak powstał niezwykle groźny i krwiożerczy gatunek – małposzczur, którego ukąszenie powoduje martwicę mózgu. Pewnego dnia ekspedycja naukowa, ku niezadowoleniu tubylców, wykrada jednego osobnika z wyspy. Nieświadomi zagrożenia pracownicy zoo zamykają go w klatce obok innych zwierząt. Tymczasem córka właścicieli sklepu – Paquita Maria Sanchez (Diana Peñalver), zakochuje się w młodym, niezdarnym Lionelu (Timothy Balme). Chłopak znajduje się pod silnym wpływem konserwatywnej matki (Elizabeth Moody), która za wszelką cenę pragnie nie dopuścić go do związku z kobietą. Wkrótce odkrywa tajemnicę syna i śledzi zakochaną parę. Trafia do zoo, gdzie zostaje ugryziona przez małposzczura. Zapada na dziwną chorobę, umiera i powstaje jako żądny ludzkiego mięsa zombie. W ten sposób rozpętane zostaje piekło.